typ

Vaše pripomienky a otázky k stránkam...

typ

Odoslaťod Monika St Feb 25, 2009 6:18 pm

Ahoj adminko :) , tak si říkám, jestli by aspoň malinko nepomohlo eliminovat spamy tím, že by byla povinná registrace, kdy by se pak pro její dokončení použilo opsání kódu do políčka.
Taky vím, že na stránkách phpBB - českých - na diskuzi byl kdysi popsaný postup, jak lze fórum proti spamům zabezpečit.
Tak to jen malý typ, jak se toho svinstva zbavit.. :)
ObrázokObrázok
Obrázok používateľa
Monika

Založený: Ut Feb 03, 2009 11:40 am

Re: typ

Odoslaťod binky Št Feb 26, 2009 8:46 am

Monika napísal:Ahoj adminko :) , tak si říkám, jestli by aspoň malinko nepomohlo eliminovat spamy tím, že by byla povinná registrace, kdy by se pak pro její dokončení použilo opsání kódu do políčka.
Taky vím, že na stránkách phpBB - českých - na diskuzi byl kdysi popsaný postup, jak lze fórum proti spamům zabezpečit.
Tak to jen malý typ, jak se toho svinstva zbavit.. :)

Ahoj,

samozrejme ma možnosť povinnej registrácie napadla, akurát som si nebola istá či by všetci súhlasili.

Ak to nebude pre Vás problém, možeme toto pravidlo zaviesť, poprípade skúsim ešte ďalšie ochrany spamu...

Niekoľkokrát denne spamy premazávam, tak snáď Vás až toľko neobťažujú:-)

Pekný deň, Martina
binky
Site Admin

Založený: Ne Feb 24, 2008 8:02 am

Odoslaťod Monika Št Feb 26, 2009 9:47 am

Ahoj binky, mně se registrace zdá i pohodlněnjší. Stačí mít nastavené automatické přihlášení a nemusím se zdržovat vypisováním jména. Tak snad by to neměl být problém... :)

Přiznám se, že ty spamy mě neobtěžují tady na fóru (velmi pečlivě je mažeš :) ), jako to, že mi přijde upozornění na nový příspěvek mailem, já se těším, kdo že to napsal a on to spam. Tak to mě pak zklame. :evil: 8-)
ObrázokObrázok
Obrázok používateľa
Monika

Založený: Ut Feb 03, 2009 11:40 am

Odoslaťod binky Št Feb 26, 2009 9:51 am

Dobre, zmenila som oprávnenia pre používateľov.

Prispievatelia musia byť zaregistrovaný a prihlásený, ak by mal niekto problém s registráciou ozvite sa mi :!:

Dúfam, že Vám to bude takto všetkým vyhovovať a hlavne, že to pomože proti spamu.

Pekný deň, Martina
binky
Site Admin

Založený: Ne Feb 24, 2008 8:02 am

Naspäť na Vitajte na fóre

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.